Skip to main content

Een speed pedelec 
kopen

Een speed pedelec 
kopen

Onze 
speed pedelecs

Speed pedelecs hebben een volwaardige plaats in het verkeer verdiend door de grote vraag naar een steeds betere mobiliteit. Vooral voor woon/werk verkeer is de Speed Pedelec voor veel mensen een gepaste oplossing. Je hebt geen last van de file en je kent op voorhand je aankomst tijd. En je bent nog gezond aan het bewegen ook.

Bij Fietsen De Nutte hebben we ons van in het begin verdiept in de mooiste en snelste Speed Pedelecs. Merken als Stromer en Klever hebben voor ons dan ook geen geheimen meer. We kennen ze door en door. We kunnen u dus perfect helpen bij de aankoop van de juiste fiets voor u. Als gecertificeerd technieker verzekeren we u ook van een heel hoogstaande en persoonlijke service. Daar kan u van op aan.

Op deze pagina kan je info vinden over Speed Pedelecs met een maximum snelheid van 45 km/u. Ben je op zoek naar een gewone electrische fiets tot 25 km/u? Bekijk dan onze pagina over Electrische fietsen.

Een speed pedelec is een type elektrische fiets waarmee berijders tot 45 km/u kunnen rijden en daarmee een ideaal vervoermiddel zijn voor zowel forensen als recreatieve fietsers. Met een scala aan modellen op de markt kan het moeilijk zijn om te beslissen welke speed pedelec het beste bij u past. Dit artikel geeft een overzicht van de factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een speed pedelec, om het besluitvormingsproces te vergemakkelijken.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een speed pedelec?

Het kopen van een speed pedelec (snelle elektrische fiets) in België heeft verschillende voordelen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het kopen van een speed pedelec:

 • Snelheid en efficiëntie

  Een speed pedelec kan snelheden tot 45 km/u bereiken, waardoor je sneller op je bestemming kunt aankomen dan met een gewone fiets. Dit is vooral handig voor lange woon-werkafstanden of wanneer je snel wilt reizen zonder afhankelijk te zijn van het verkeer.

 • Gezondheid en fitness

  Hoewel een speed pedelec elektrische ondersteuning biedt, vereist het nog steeds inspanning om te trappen. Hierdoor kun je genieten van de voordelen van lichaamsbeweging, zoals verbeterde cardiovasculaire gezondheid en verhoogde fitnessniveaus.

 • Milieuvriendelijk

  Het gebruik van een speed pedelec is milieuvriendelijker dan een auto, omdat er geen uitstoot van schadelijke stoffen is. Door te kiezen voor een speed pedelec in plaats van een auto, draag je bij aan een verminderde CO2-uitstoot en een schonere omgeving.

 • Fiscale voordelen

  In België zijn er fiscale voordelen verbonden aan het bezitten van een speed pedelec. Voor werkgevers kan het ter beschikking stellen van een speed pedelec aan werknemers via een leasingcontract fiscale voordelen met zich meebrengen, vergelijkbaar met de voordelen van een bedrijfsfiets. Ook voor zelfstandigen en BTW nummer houders gelden deze fiscale voorwaarden.

 • Flexibiliteit en gemak

  Met een speed pedelec kun je vaak gebruikmaken van fietspaden en fietsinfrastructuur, waardoor je files kunt vermijden en gemakkelijk door stedelijke gebieden kunt navigeren. Bovendien kun je de speed pedelec parkeren op dezelfde plaatsen als gewone fietsen, waardoor je geen extra parkeerkosten hebt.

Kortom, een speed pedelec kan een geweldige manier zijn om je snel en efficiënt te verplaatsen, terwijl het ook nog eens milieuvriendelijk is. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, dus het is belangrijk om verschillende opties te onderzoeken en te vergelijken voordat u een aankoop doet. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de speed pedelec aan alle veiligheidsnormen voldoet en goed wordt onderhouden om een veilige en plezierige rijervaring te garanderen.

Bij Fietsen De Nutte kan je bovendien genieten van volgende punten bij de aankoop van je nieuwe elektrische fiets:

 • Je kan je elektrische fiets uitgebreid TESTEN vóór de aankoop.

 • Jouw perfecte fiets-frame OP MAAT

 • Je nieuwe fiets gratis AAN HUIS GELEVERD

 • Je kan hier zelfs met ECOCHEQUES terecht

logo ecocheques

Onze topmerken

Speed Pedelecs

Stromer

Wie kent deze Zwitserse fabrikant van Speed Pedelecs niet? Stromer is volop bezig om onze mobiliteit te veranderen. Ze bouwen super snelle Speed Pedelec fietsen om elke verkeersopstopping te snel af te zijn. Heel krachtige naaf motoren en de grootste batterijen brengen u snel en op een veilige manier op uw bestemming. Met de file moet u vanaf nu geen rekening meer houden. Wij kennen Stromer fietsen van binnen en van buiten. We verzorgen dan ook service op een hoog niveau aan uw Stromer. Ook daar moet u zicht dus geen zorgen over maken. We hebben Stromer testfietsen ter beschikking. Speed Pedelecs met rijplezier, efficiëntie en hoogste kwaliteit! (stromerbike.com) 

Overweeg je om een Stromer-fiets aan te kopen?
Bel voor meer info 03 887 42 10.

Speed pedelecs

Klever

"Make commuting your favourite time of the day." is de slogan van Klever. Ze bouwen dan ook top- kwaliteits elektrische fietsen die die slogan kunnen waarmaken. De Speed Pedelecs van Klever rijden echt 45 km/h en dit met een zeer hoog gevoel van comfort. Over afstanden moet u zich met een Klever ook al geen zorgen meer maken. Met batterijen tot 1600wh komt u overal waar u wil. Drie jaar garantie maken het plaatje compleet. Dé E-bikes Voor De Urban Hero | Klever Mobility (klever-mobility.com)

Overweeg je om een Klever-fiets aan te kopen?
Bel voor meer info 03 887 42 10.

Ook de Speed Pedelecs van Flyer en Gazelle
zijn bij Fietsen De Nutte verkrijgbaar. 

www.gazelle.nl

www.flyer-bikes.com/nl-be

De beste speed pedelec voor jou?

We helpen je Kiezen
Maak een testrit

Officiële verdeler
 • Stromer, Klever, Flyer, Norta, Gazelle, E-Bike Manufactur (EBM), Frappé

Certified
 • Bosch, Enviolo, Stromer, Klever en Fit/Panasonic

Fietsen De Nutte
 • Gelieve voor fietsherstellingen steeds een afspraak te maken.

 • Ceulemansstraat 23, 2627 Schelle

Logo Fietsen De Nutte