Skip to main content

Een elektrische 
fiets kopen

Een elektrische 
fiets kopen

Onze 
elektrische fietsen

Onze 
elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn steeds populairder en worden steeds toegankelijker voor consumenten. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus het kan een uitdaging zijn om de juiste fiets te vinden. Bij Fietsen De Nutte wordt u geholpen bij het kopen van een elektrische fiets. We geven graag informatie over de verschillende soorten, kenmerken en prijzen zodat u de beste keuze kunt maken.

Op deze pagina kan je info vinden over elektrische fietsen met een maximum snelheid van 25 km/u. Ben je op zoek naar een Speed Pedelec? Bekijk dan onze pagina over Speed Pedelects.

Dankzij elektrische fietsen kunnen ouderen veel langer buitenshuis actief blijven op een aangename manier, wat hun gezondheid en welbevinden ten goede komt. Elektrische fietsen maken het ook veel meer haalbaar voor velen om met de fiets naar school of het werk te gaan of andere langere trajecten af te leggen met de fiets. En dat is niet alleen beter voor hun gezondheid , maar ook voor het milieu en de mobiliteit. Bovendien zijn elektrische fietsen voor iedereen die geniet van lange recreatieve fietstochten een welkome verademing.

Fietsen De Nutte is gespecialiseerd in elektrische fietsen en biedt verschillende topmerken aan. U hebt bovendien de keuze uit motoren van volgende merken: Panasonic, Bosch, Trans-X en Shimano Steps. Ook voor alle herstellingen aan elektrische fietsen en hun batterijen kan u bij ons terecht.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een elektrische fiets?

Het kopen van een elektrische fiets is een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, efficiënte en comfortabele manier om zich te verplaatsen. De voordelen van elektrische fietsen zijn talrijk en het is gemakkelijk te zien waarom ze zo populair zijn. Hier zijn enkele van de voordelen van het kopen van een elektrische fiets:

 • DUURZAAMHEID: Elektrische fietsen zijn milieuvriendelijk en vereisen geen brandstof, waardoor ze een duurzame manier zijn om je te verplaatsen.

 • GEMAK: Elektrische fietsen zijn gemakkelijk te bedienen en vereisen geen extra inspanning. Ze zijn ook zeer gemakkelijk op te bergen.

 • KOSTENBESPAREND: Elektrische fietsen zijn relatief goedkoop in onderhoud en kunnen een kosteneffectieve manier zijn om je te verplaatsen.

 • GEZONDHEID: Elektrische fietsen zijn een geweldige manier om fit te blijven, omdat ze je helpen om actief te blijven. Ze helpen ook bij het verminderen van stress en depressie.

 • FLEXIBILITEIT: Elektrische fietsen zijn flexibeler dan andere vervoersmiddelen. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel korte als lange afstanden en zijn gemakkelijk mee te nemen.

Bij Fietsen De Nutte kan je bovendien genieten van volgende punten bij de aankoop van je nieuwe elektrische fiets:

 • Je kan je elektrische fiets uitgebreid TESTEN vóór de aankoop.

 • Jouw perfecte fiets-frame OP MAAT

 • Je nieuwe fiets gratis AAN HUIS GELEVERD

 • Je kan hier zelfs met ECOCHEQUES terecht

logo ecocheques

Onze topmerken

De keuze voor onze zeer bekende merken van elektrische fietsen spreekt voor zich. We kiezen bij Fietsen De Nutte alleen voor het allerbeste. Een heel mooi aanbod met veel keuze staan in onze winkel op u te wachten. Stuk voor stuk topkwaliteit.

We kiezen op basis van rijgevoel, looks, en service na verkoop. Merken die dit niet kunnen bieden komen er bij ons niet in. Voorbeelden hiervan zijn Norta en Gazelle  waarvan we reeds meer dan 30 jaar dealer zijn. Flyer is onze absolute topper in het high end segment.

Kom gerust langs voor een proefritje.

Elektrische fietsen

Flyer

De Zwitserse fabrikant is één van de pioniers van de elektrische fiets zoals we die nu kennen. Flyer was één van de eerste merken die een elektrische fiets ontwikkelden met een midden motor. Toen was een Flyer makkelijk herkenbaar aan de centraal geplaatste accu achter de zitbuis. Dat ze toen al een baanbrekend ontwerp hadden ontwikkeld is ondertussen heel duidelijk. Nagenoeg alle fabrikanten plaatsen de accu tegenwoordig centraal en zo laag mogelijk in de fiets, en monteren midden motoren.  Dit om een zo laag mogelijk zwaartepunt te bekomen en de fiets zo heel stabiel te maken.

Flyer is nog steeds een toonaangevende fietsfabrikant en dit op een typische Zwitserse manier. Alleen de beste fietsonderdelen, motoren en batterijen zijn goed genoeg. Elke Flyer wordt met de hand opgebouwd. Enkel zo kom je tot een high-end top product. Kom langs en ervaar het zelf met een proefritje. U zal versteld staan. We hebben Flyer testfietsen ter beschikking.  www.flyer-bikes.com

Overweeg je om een Flyer-fiets aan te kopen?
Bel voor meer info 03 887 42 10.

Elektrische fietsen

Norta

Norta is al meer dan 30 jaar onze huisleverancier van kwaliteitsfietsen. Deze op en top Belgische fiets fabrikant heeft een zeer uitgebreid gamma elektrische fietsen. Opvallend is de oersterke kwaliteit van de fietsen. Een Norta fiets staat daardoor bekend voor zijn zeer lange levensduur. Er is een ruime keuze tussen verschillende frame modellen en ze maken gebruik van het hele Bosch motoren gamma gecombineerd met alle Bosch baterijen. Ook is er de keuze tussen 13 kleuren zonder daarvoor een meerprijs te moeten betalen. Een zeer snelle levering is één van de grote troeven van Norta. Ook de service na verkoop is op een heel hoog niveau. Hierdoor is Norta één van onze favoriete fietsleveranciers. We hebben Norta testfietsen ter beschikking. www.norta.be

Overweeg je om een Norta-fiets aan te kopen?
Bel voor meer info 03 887 42 10.

Elektrische fietsen

Gazelle

Het Nederlandse Gazelle maakt reeds meer dan 130 jaar prachtige fietsen. Vooral de afwerking van een gazelle is opvallend mooi en tot in de puntjes verzorgd. Gazelle sluit geen compromissen als het aankomt op kwaliteit, veiligheid en vooral comfort. Reeds van bij het ontstaan van onze winkel in 1992 staan Gazelle fietsen bij ons te pronken. Sinds kort kan u de hele collectie Gazelle fietsen uitgebreid gaan proefrijden bij het Gazelle testcenter in Rumst. Dat moet u zeker eens doen om overtuigd te geraken van een echte Gazelle. We hebben Gazelle testfietsen ter beschikking. www.gazelle.nl 

Overweeg je om een Gazelle-fiets aan te kopen?
Bel voor meer info 03 887 42 10.

Elektrische fietsen

Frappé

Door de talloze elektrische en technische verbeteringen zijn elektrische fietsen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Toch zijn er ook nog heel wat fietsers die vasthouden aan hun klassieke fiets. Wat uw voorkeur ook is, Frappé heeft het allemaal. Zet je schrap voor alle Frappé nieuwigheden en vooral…kom ze bij ons testen. Frappé - Stadsfietsen met stijl en comfort (frappebikes.com)

Overweeg je om een Frappé-fiets aan te kopen?
Bel voor meer info 03 887 42 10.

De beste elektrische fiets voor jou?

We helpen je Kiezen
Maak een testrit

Officiële verdeler
 • Stromer, Klever, Flyer, Norta, Gazelle, E-Bike Manufactur (EBM), Frappé

Certified
 • Bosch, Enviolo, Stromer, Klever en Fit/Panasonic

Fietsen De Nutte
 • Gelieve voor fietsherstellingen steeds een afspraak te maken.

 • Ceulemansstraat 23, 2627 Schelle

Logo Fietsen De Nutte