Fietsen De Nutte logo
facebook-64

Welkom bij
Fietsen De Nutte

Verkoop en herstelling van alle fietsen.
Uitstekende, vriendelijke service.

WERKPLAATS

Wij herstellen en onderhouden elk type fiets: klassiek, sport of elektrisch, oud of nieuw, van alle A-merken. Daarbij streven we ernaar alle herstellingen uit te voeren binnen één à twee werkdagen! Bovendien staan wij u met raad en daad bij over de best mogelijke oplossing voor het probleem.

Wij voeren enkel de herstelling uit indien dit een degelijk, kwaliteitsvol resultaat zal opleveren. Om die reden aanvaarden wij geen fietsen die aangekocht zijn in supermarkten, doe-het-zelf-zaken, sport- en/of discountwinkels, speelgoedwinkels, of fietsen van bedenkelijke kwaliteit. Wij vragen dan ook vriendelijk om dit soort fietsen niet aan te bieden voor herstelling en hopen hierbij op uw begrip.

Wij herstellen elk mankement, houden uw fiets in topconditie met zorgvuldig onderhoud, en zorgen ervoor dat uw tweewieler altijd rijdt met de grootst mogelijke efficiëntie.

Elektrische fietsen

Sinds hun opkomst hebben we ons verdiept in de technologie en techniek van elektrische fietsen. En we houden onze kennis ter zake continu up-to-date door cursussen en workshops te volgen. Zodoende kunnen wij ook voor deze fietsen dezelfde kwaliteit garanderen in herstellingen en onderhoud. 


Ook batterijen voor elektrische fietsen kunnen wij herstellen dankzij een samenwerking met Bikebat. Een batterij herstellen in plaats van vervangen is een milieuvriendelijkere oplossing, en u bespaart tot 50%!