Fietsen De Nutte logo
facebook-64

Welkom bij
Fietsen De Nutte

Verkoop en herstelling van alle fietsen.
Uitstekende, vriendelijke service.

VERHUUR

Fietsen De Nutte verhuurt fietsen en e-bikes

Onze locatie is ideaal gelegen voor een ontspannende fietstocht langs de Schelde en Rupel. Onze winkel bevindt zich tussen fietsknooppunt 30 en 91. Wilt u de omgeving verkennen maar hebt u geen fiets of kan u uw fiets niet meebrengen? Of hebt u gewoon voor slechts een korte tijd een fiets nodig? Dan huurt u er simpelweg een bij ons!

Wij verhuren e-bikes van Flyer, Norta en Stromer aan scherpe prijzen. Deze kwaliteitsfietsen zijn nieuw en we houden ze steeds in topconditie. Bovendien rusten we ze uit met een aangepaste accu zodat ze ook geschikt zijn voor lange tochten.

Wij hebben op elk moment fietsen beschikbaar, maar u kan ons altijd contacteren om uw fiets(en) te reserveren. U komt de huurfiets gewoon ophalen en terugbrengen in de winkel tijdens de openingsuren. Eenvoudiger kan haast niet.

De perfecte oplossing voor een verkwikkende dag of vakantie op de fiets!

Testfiets huren vóór aankopen

Bent u op zoek naar dé perfecte nieuwe fiets? Bij Fietsen De Nutte kan u uw nieuwe fiets eerst uitvoerig testen. Huur uw fiets zolang u nodig heeft om overtuigd te zijn dat u de juiste fiets aankoopt.

Tarieven en voorwaarden

Flyer - Norta - Gazelle
1 dag2 dagen3 dagen4 dagen5 dagen6 dagen7 dagen
25 €40 €55 €70 €85 €100 €115 €

Verhuur enkel met voorleggen van een cash waarborg van 125€ per fiets en een kopie van uw identiteitskaart.

Stromer (45km/u) - Klever (45km/u)
1 dag2 dagenPer bijkomende dag
50 €90 €+40 €

Verhuur enkel met voorleggen van een cash waarborg van 750€ per fiets en een kopie van uw identiteitskaart. Maximale verhuurtermijn: 1 week.