Fietsen De Nutte logo
facebook-64

Welkom bij
Fietsen De Nutte

Verkoop en herstelling van alle fietsen.
Uitstekende, vriendelijke service.

Stad, school en woon-werk

Comfortabele stadsfietsen

Fietsen de nutte stadsfiets

In tijden van aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn kiezen vele mensen opnieuw voor de fiets als vervoermiddel. Niet alleen om naar het werk te pendelen of voor kinderen en jongeren om naar school te gaan, maar ook in de vrije tijd als vervoermiddel in het stad.

Zeker voor korte afstanden is de fiets een logisch alternatief, en in de dichtslibbende steden bieden fietsen vaak zelfs tijdwinst op in vergelijking met de wagen. Ook in meer landelijke omgevingen ontdekken of herontdekken steeds meer mensen de fiets voor kleine boodschappen of aangename tochtjes door de omgeving of de natuur.

Fietsen De Nutte biedt een uitgebreid gamma van stadsfietsen aan van verschillende topmerken.

MERKEN

NortaNorta

Dit 100% Belgische bedrijf is reeds decennia een toonaangevende fietsenfabrikant. Norta combineert steeds de beste frames met de meest degelijke onderdelen, en dit levert jaar in jaar uit een erg mooi en kwaliteitsvol gamma op. De meeste fietsen zijn beschikbaar in meerdere kleurenschema’s om aan uiteenlopende voorkeuren tegemoet te komen.

Ook bij de elektrische fietsen van Norta vindt u dezelfde variëteit en keuzemogelijkheden. Vooral de nieuwe Bosch motoren zijn een sterk staaltje fietstechniek.

Bij Norta kan u ook rekenen op een snelle levering van zowel fietsen als onderdelen. Maar misschien wel het beste argument om voor Norta te kiezen is de dienst na verkoop, die onder andere een volledige waarborg van twee jaar omvat.

GazelleGazelle

Dit Nederlandse merk produceert reeds meer dan 120 jaar topfietsen. Gazelle streeft ernaar fietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden dankzij slimme materiaalkeuze, uitgekiend design en robuuste kwaliteit. Voor zijn e-bikes maakt Gazelle gebruik van de uitstekende middenmotoren van Bosch en Shimano.

Elke Gazelle is tot in de puntjes afgewerkt met degelijk materiaal, vaak ook zelf ontwikkelde onderdelen. Voorbeelden hiervan zijn de extra lange zijpoot, de stuurpen die verstelbaar is zonder gereedschap en de zeer krachtige koplampen. Ook aan het ontwerp van de frames besteedt Gazelle veel aandacht. Bovendien geniet u bij elke Gazelle-fiets van een uitgebreide garantie.

L’AvenirL'Avenir

Dit merk heeft in zijn lange geschiedenis zijn betrouwbaarheid uitvoerig bewezen. De comfortabele en degelijke fietsen van de huidige collectie beschikken over een uitgebreide uitrusting. De Lite-fietsen hebben een laag gewicht en lage rolweerstand: ideaal voor lange afstanden. De recreativer modellen bieden door hun vering en uitstekende verlichting meer comfort. L’Avenir biedt ook een groot assortiment aan lifestyle-fietsen aan, voor een individuele toets met gekleurde frames, banden en handvatten.

Kinderfietsen

Van BNB, Bike Fun en Norta.