Fietsen De Nutte logo
facebook-64

Welkom bij
Fietsen De Nutte

Verkoop en herstelling van alle fietsen.
Uitstekende, vriendelijke service.

OUTLET

Af en toe blijft er wel eens eentje staan. Kom dus regelmatig eens even op deze pagina kijken en zie of je je slag kan slaan!

Voor meer info over onze outlet fietsen kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

BMC Alpencallenge AC01 shimano 105 M

Nu: €1.119,-
Normaal: €1.599,-

ELEKTRISCH

WIJ ZORGEN VOOR UW FIETS

Fietsen De Nutte is gespecialiseerd in elektrische fietsen en biedt verschillende topmerken aan (Flyer, Stromer, Norta, Dutch ID en Gazelle). U hebt bovendien de keuze uit motoren van volgende producenten: Panasonic, Bosch, Trans-X en Shimano Steps. Wij voeren ook alle herstellingen uit aan de fietsen en hun batterijen.

Lees meer

STAD

EEN FIETS VOOR IEDERE DAG

Fietsen De Nutte biedt een uitgebreid gamma stadsfietsen aan van volgende topmerken: Norta, Gazelle, L’Avenir,… Onze kinderfietsen zijn van de merken BNB, Bike Fun en Norta. Voor elke vereiste en elke voorkeur vindt u ongetwijfeld een fiets in ons diverse assortiment.

Lees meer

SPORT

VOOR UW SPORTIEVE KANTJE

Fietsen De Nutte heeft ook een ruim aanbod aan fietsen voor sportief gebruik: van racefietsen en mountainbikes tot trekfietsen voor de sportieve vakantieganger. Wij passen uw fiets aan aan uw persoonlijke wensen met uitrusting en accessoires en staan u bij met herstellingen en onderhoud.

Lees meer