Fietsen De Nutte logo
facebook-64

Welkom bij
Fietsen De Nutte

Verkoop en herstelling van alle fietsen.
Uitstekende, vriendelijke service.

ELEKTRISCH

Fietsen de nutte elektrischSinds elektrische fietsen ten tonele verschenen, zijn ze steeds meer ingeburgerd geraakt. Van een curiositeit zijn ze nu geëvolueerd naar een gewild item dat door zijn talrijke voordelen een gestage opmars blijft kennen.

Dankzij elektrische fietsen kunnen ouderen veel langer buitenshuis actief blijven op een aangename manier, wat hun gezondheid en welbevinden ten goede komt. Elektrische fietsen maken het ook veel meer haalbaar voor velen om met de fiets naar school of het werk te gaan of andere langere trajecten af te leggen met de fiets. En dat is niet alleen beter voor hun gezondheid , maar ook voor het milieu en de mobiliteit. Bovendien zijn elektrische fietsen voor iedereen die geniet van lange recreatieve fietstochten een welkome verademing.

Fietsen De Nutte is gespecialiseerd in elektrische fietsen en biedt verschillende topmerken aan. U hebt bovendien de keuze uit motoren van volgende merken: Panasonic, Bosch, Trans-X en Shimano Steps. Ook voor alle herstellingen aan elektrische fietsen en hun batterijen kan u bij ons terecht.

MERKEN

FlyerFlyer

De Flyer fietsen met hun Panasonic middenmotor worden aanzien als de beste elektrische fietsen op de markt. Deze Zwitserse fabrikant gebruikt enkel de beste onderdelen om fietsen van topkwaliteit te produceren. In het uitgebreide gamma zitten vele verschillende framematen en een groot aantal opties in batterijen.

Flyer biedt ook een reeks High Speed fietsen aan, die snelheden halen tot 45km/u. Ideaal om te gebruiken als alternatief vervoermiddel voor woon-werkverkeer en daarnaast. Bij deze machines is een proefrit vooraf aangeraden.

Flyer-fietsen zijn zorgvuldig vervaardigde stukjes Zwitserse precisie. De vele Flyer-gebruikers zijn in de regel dan ook erg tevreden over hun fietsen!

Bij Flyer is het mogelijk om tegen betaling de garantie op alle elektrische componenten te verlengen tot 4 jaar!

StromerStromer

Dit Zwitserse bedrijf produceert de meest geavanceerde en digitaal geïntegreerde e-bike op de markt. Stromer volgt de technologie en trends nauwkeurig op. Ontwikkelingen die nuttig kunnen zijn voor elektrische fietsen worden overgenomen of zelf verder uitgewerkt. Zodoende hebben Stromer-fietsen een onovertroffen bereik, vermogen en zijn ze enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze naast milieuvriendelijk ook zeer stijlvol. Deze fietsen halen tot 45km/u met trapondersteuning, wat hen ideaal maakt voor lange afstanden.

Met Stromer ervaart u de nieuwe norm voor stadsvervoer.

Steeds Stromer testfietsen beschikbaar. Vraag ernaar voor een proefritje!

NortaNorta

Dit 100% Belgische bedrijf is reeds decennia een toonaangevende fietsenfabrikant. Norta combineert steeds de beste frames met de meest degelijke onderdelen, en dit levert jaar in jaar uit een erg mooi en kwaliteitsvol gamma op. De meeste fietsen zijn beschikbaar in meerdere kleurenschema’s om aan uiteenlopende voorkeuren tegemoet te komen.

Ook bij de elektrische fietsen van Norta vindt u dezelfde variëteit en keuzemogelijkheden. Vooral de nieuwe Bosch motoren zijn een sterk staaltje fietstechniek.

Bij Norta kan u ook rekenen op een snelle levering van zowel fietsen als onderdelen. Maar misschien wel het beste argument om voor Norta te kiezen is de dienst na verkoop, die onder andere een volledige waarborg van twee jaar omvat.

GazelleGazelle

Dit Nederlandse merk produceert reeds meer dan 120 jaar topfietsen. Gazelle streeft ernaar fietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden dankzij slimme materiaalkeuze, uitgekiend design en robuuste kwaliteit. Voor zijn e-bikes maakt Gazelle gebruik van de uitstekende middenmotoren van Bosch en Shimano.

Elke Gazelle is tot in de puntjes afgewerkt met degelijk materiaal, vaak ook zelf ontwikkelde onderdelen. Voorbeelden hiervan zijn de extra lange zijpoot, de stuurpen die verstelbaar is zonder gereedschap en de zeer krachtige koplampen. Ook aan het ontwerp van de frames besteedt Gazelle veel aandacht. Bovendien geniet u bij elke Gazelle-fiets van een uitgebreide garantie.

KleverFietsen De Nutte klever

Bij Klever werken ze er elke dag aan om hun fietsen zo te maken dat ze een serieus alternatief zijn voor uw auto. Voor woon-werk afstanden van 5 tot 40 km zijn de Klever (speed-pedelec) fietsen gewoonweg gemaakt. Je voelt je veel beter in je vel na een ontspannen tripje op je Klever bike.

De meeste e-bike’s zijn nogal lawaaierig. Met een Klever e-bike ervaar je absolute stilte. De biactron motor is bij de stilste op de markt.

Door het verwijderen van de e-key wordt het Biactron systeem op slot gelegd, de motor kan niet meer draaien en een alarm gaat af bij manipulatie. Sterk!

Via een bluetooth verbinding met je smartphone komen binnenkomende berichten op het display te zien.

Met het model B-COMFORT hebben we de meest comfortabele e-bike van dit moment in ons gamma. De X-SPEED, maar ook alle andere prachtige Klever modellen zullen je zeker aanspreken.

Kom langs voor een proefritje en je zal versteld staan. De uitgebreide garantie op de Klever fietsen tot 5 jaar is mooi meegenomen.

E-Bike Manufaktur

In de e-bike-fabriek in Oldenburg ontwikkelt E-Bike Manufaktur (EBM premium) e-bikes voor mensen met speciale eisen voor kwaliteit, levensduur en design.

Met de productie-ideeën en een focus op kwaliteitscomponenten van Duitse fabrikanten ontwikkelen zij oplossingen voor premium e-mobiliteit als een eigentijds alternatief voor duurzaam privévervoer. Naast het eersteklas frame voor volledig geïntegreerde accu's, vervaardigd met behulp van het zwaartekrachtgietproces, vertrouwen zij op uitstekende Duitse technische vaardigheden met aandrijfsystemen van Bosch. Bovendien leest de merkenlijst van hun leveranciers van uitrustingen als de Who's Who van de fietswereld: Shimano, Gates, Magura, Rohloff, Schwalbe, Busch & Müller, SKS, Ergon, Humpert, Racktime, Pletscher, Schürmann,...

Daarbij letten zij niet enkel op de kwaliteit en veiligheid van de afzonderlijke componenten, maar hechten ze veel belang aan het harmonieus op elkaar afstemmen ​​van de onderdelen. Dit is de enige manier om uitgebalanceerde e-bikes te maken van een bijzondere kwaliteit en een lange levensduur.